VEZIR

VEZIR je jedinstveni stambeno – poslovni objekat koji je zahvaljujući svom fantastičnom izgledu I kvalitetnoj gradnji doživio ogroman uspijeh. Lociran na najboljoj lokaciji u Podgorici, Vezir je postao simbol ovog dijela grada.

Vezir nudi sve potrebno za Vaš ugodniji i kvalitetniji život. Spoj prirode i savremene arhitekture, smješten u samom centru grada, pruža: mir, udobnost i jednostavnost ali vam ne uskraćuje prednosti urbanog življenja.

Prisutnost starog u novom, modernom ambijentu omogućiće Vam istovremeno udobno i ekskuzivno stanovanje u centru grada. Nije slučajno što je V&B Invest, investitor projekta, za lokaciju odabrao baš obalu rijeke Morače, na kojoj se u jedninstvenom prirodnom ambijentu vijekovima ukršta davna i novija istorija graditeljstva i arhitekture. Upravo kao takav, po svojoj lokaciji, strukturi i izgledu, VEZIR stambeno – poslovni objekat predstavlja novi simbol modernog življenja.

LOKACIJA

Smješten u prirodnom ambijentu, na ekskluzivnoj lokaciji, povezan sa glavnim saobraćajnicama, omogućava dostupnost i blizinu urbanim, kulturnim, poslovnim, sportskim sadržajima.


VEZIR stambeno – poslovni objekat je novi simbol udobnosti življenja i luksuznog stanovanja primjeren evropskim metropolama. Namijenjen je onima koji žele da imaju stanove i poslovne prostore koji ispunjavaju standarde vrhunskog i jedinstvenog koncepta življenja koji podrazumijeva puno svijetla, čist vazduh, udobnost, prilaznu dostupnost, ali i blizinu vrtića, škole, Gimnazije, fakulteta, glavnih saobraćajnica.