TIVATSKA OAZA
Jednosobni.png
Add a heading.png
52.png

TIVATSKA OAZA

 

Mir i luksuz je sinonim za ekskluzivni projekat u Tivtu.

Panoramski pogled na zaliv može biti ostvaren san, za vas koji želite život na moru.​

Tivatska oaza je zaklonjena od buke, ali ne uskraćuje prednost urbanog življenja. Pozicionirana na najatraktivnijoj lokaciji na Crnogorskom primorju, koja predstavlja centar elitnog turizma. 
U neposredonoj je blizini morske obale i luksuznog kompleksa Porto Montenegro, škola, vrtića, restorana, dječjih igrališta, pošte i drugih brojnih sadržaja.

Uselite se u novi dom koji je besprekoranog kvaliteta, moderanog dizajna i predstavlja spoj prirode i savremene arhitekture. Objekat je zatvorenog tipa sa mnogo zelenila koji vam omogućava komfor ali i privatnost.

Osjetite čar življenja u ovom ekskluzivnom objektu, koji će vam žahvaljujući pažljivo biranoj lokaciji, pružiti intiman osjećaj stanovanja, ali i omogućiti sve što je potrebno za kvalitetan gradski život.

Tivat se nalazi u središnjem dijelu Bokokotorskog zaliva I najsunčaniji je grad Boke Kotorske, dok je svojom blagom mediteranskom klimom, toplom zimom i čistim morem postao prepoznatljiva turistička destinacija u Evropi i centar elitnog turizma.

IMG-272279baeef84e5922c0056f839de545-V.j