PODGORICA - VEZIR
Vezir u blizini.png
  • Vrsta nekretnine:

  • Kvadratura: 

  • Lokacija: 

  • Status: 

  • Cijena:

  • Godina izgradnje:

  • Sprat:

Četvorosoban namješten stan
356 m2 

Podgorica
Izdavanje
Po dogovoru
2019
Sedmi i osmi

OPIS NEKRETNINE

Luksuzan penthouse četvorostrano orijentisan na odličnoj lokaciji


Luksuzan penthouse duplex iz kojeg se pruža fanastičan pogled na glavni grad. Stan je četvorostrano orjentisan. U prvom planu je najljepši dio Podgorice, prema rijeci Morači. Osjetite čar življenja u ovom ekskluzivnom stanu koji će vam zahvaljujući pažljivo biranoj lokaciji, pružiti intiman osjećaj stanovanja, ali i omogućiti sve što je potrebno za kvalitetan gradski život.

Karkteriše ga: elegancija, luksuz, osvijetljenost  I komfor. Stan odlikuje izvrsnim dizajnom, moderno opremljen. Osmišljen sa idejom da ponudi mjesto za život vama, koji želite vrhunski kvalitet, komfor i intimnost. Stan je jedini na 7 nivou I lift ide direktno u stan, za koji je predviđeno da samo vlasnik dobije  čip. Posjeduje privatni ulaz stepenicama između 6. i 7.sprata.  

Stambeno-poslovna zgrada Vezir, je spoj prirode i savremene arhitekture, smještena u prirodnom ambijentu u najljepšem dijelu Podgorice, koja se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, povezan sa glavnim saobraćajnicama, omogućava dostupnost i blizinu urbanim, kulturnim, poslovnim, sportskim sadržajima i nudi sve što je potrbno za kvalitetan i sadržajan gradski život.

​​​

🔴Struktura stana:

Prvi novo: lift, ulazni hol, toalet, kuhinja I trpezarija, veliki dnevni boravak, unutrašnje stepenice.
Drugi nivo: hol, četiri sobe, garderober, tri kupatila , degažman, lavanderija, dvije terase.

🔴Stambena kvadratura: 356m2 (131m2 + 225m2)

🔴Cijena: Po dogovoru

🔴Garažno mjesto uračunato

🔴Svi ulazi I garaža pokriveni kamerama.

Podijeli sa prijateljima:

LOKACIJA