V&B INVEST

 "V&B INVEST je investiciona građevinska kompanija koja ekzistira dugi niz godina sa sjedištem u Podgorici. Osnovna djelatnost kompanije je investiranje u objekte visokogradnje, stambeno - poslovne objekate.

 

Kompanija od početka poslovanja permanentno pokazuje pozitivne rezultate poslovanja. Objekti se odlikuju kvalitetnom gradnjom, a stambene i poslovne jedinice fukcionalnošću i visokim kvalitetom završnih zanatskih radova i dobrom zvučnom izolacijom. 

 

Naš cilj je obezbijediti sigurne domove. Izlazeći u susret potrebama naših klijenata u gradnji i projektima naša misija je da koristimo najsavremenije materijale i najmodernije instalacije, a sve po principu danas u svijetu, sjutra u Vašem domu ili poslovnom prostoru.  Osim po kvaliitetu, temeljnosti I pouzdanosti prepoznatljivi smo po dobro pozicioniranim zgradama iz kojih se pružaju fantastični pogledi.

 

Pozovite nas I uvjerite se zašto smo lideri na tržištu nekretnina.

prodaja stanova, real estate, investitor

V&B INVEST

V&B INVEST je investiciona građevinska kompanija koja ekzistira dugi niz godina sa sjedištem u Podgorici. Osnovna djelatnost kompanije je investiranje u objekte visokogradnje (stambeno-poslovnih objekata).

Radno vrijeme

Ponedeljak - Petak / 07:00 - 15:00

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - White Circle
  • YouTube

Kontaktirajte nas i ostvarite najbolje uslove za trgovinu željene nekretnine - +382 69 07 07 27

Adresa: Serdara Jola Piletića 8/7, 81000 Podgorica, Crna Gora